Nieuws

'Gebruikte machines hebben een vaste plek in de industrie gekregen'
Beslissers in de procesindustrie verzamelden zich afgelopen 20 juni tijdens de succesvolle première van het Captains of Processing Dinner in de Evenementenhal Gorinchem. Tijdens een exclusief diner deelden de captains hun ervaringen en gedachten over actuele trends en spiegelden deze aan een opiniepanel. Rick Soepenberg, directeur-eigenaar van Surplus Select, nam zitting in het panel.
Lees verder
Surplus Select ondersteunt circulair initiatief Van Beek Refurbished
Begin dit jaar startte schroeftransporteurbouwer Van Beek uit Drunen samen met Surplus Select een circulair initiatief: Van Beek Refurbished. Het bedrijf geeft een terugkoopgarantie op al haar machines en hoopt zo bij te dragen aan het verduurzamen van de procesindustrie.
Lees verder
Oud en Nieuw - Column Machevo en Bulk vereniging
Het jaar loopt alweer ten einde. Voor velen van ons een jaar waar niet de verkoop, maar de interne capaciteit de grenzen van de groei hebben bepaald. De levertijden zijn sterk opgelopen en er zijn zelfs aanvragen waarvoor vriendelijk wordt bedankt.
Lees verder
Zeefmachine van rubberrecycling naar meststoffen
Een zeefmachine die in gebruik is geweest bij een bandenrecycling bedrijf voor het scheiden van rubber en staaldraad krijgt een nieuwe toepassing bij een grote exporteur van gecomposteerde meststoffen.
Lees verder
Melkpoedersilo wordt hergebruikt bij muesli producent
Door een wijziging in de te produceren producten bij een grote Nederlandse zuivelfabriek is een 80 m3 melkpoedersilo vrij gekomen. Na enige tijd bij Surplus Select in Swifterbant in opslag te hebben gelegen krijgt de silo nu een nieuwe toepassing bij een muesli producent.
Lees verder

Contact opnemen
Bel  0321 33 55 00 Meer contactgegevens en route....
Lees verder